Rollatordokter Frank de Boer bespreekt het laatste nieuws over
de rollator, het rollatorboek en het rollatorspreekuur.

Lees verder
donderdag 18 December 2013

Verzekerden VGZ, IZZ en IZA boffen

Speciale actie voor verzekerden van VGZ, IZZ en IZA! Zij kunnen het rollatorboek met korting kopen

Verzekerd bij VGZ? Bestel dit boek met korting.
Als IZZ-verzekerde -verzekerde krijgt u € 3,45 korting en betaalt u slechts € 12,50 voor het rollatorboek. Koop het boek voor uzelf of geef het cadeau aan uw moeder, vader, tante of buurvrouw. Print hiervoor de kortingsbon uit en lever deze in bij de boekhandel. Of bestel het boek direct online bij Free Musketeers. De actie loopt tot en met 31 januari 2014.

 

Verzekerd bij IZZ? Bestel dit boek met korting.
Als IZZ-verzekerde -verzekerde krijgt u € 3,45 korting en betaalt u slechts € 12,50 voor het rollatorboek. Koop het boek voor uzelf of geef het cadeau aan uw moeder, vader, tante of buurvrouw. Print hiervoor de kortingsbon uit en lever deze in bij de boekhandel. De actie loopt tot en met 31 januari 2014.

Verzekerd bij IZA? Bestel dit boek met korting.
Als IZA-verzekerde -verzekerde krijgt u € 3,45 korting en betaalt u slechts € 12,50 voor het rollatorboek. Koop het boek voor uzelf of geef het cadeau aan uw moeder, vader, tante of buurvrouw. Print hiervoor de kortingsbon uit en lever deze in bij de boekhandel. De actie loopt tot en met 31 januari 2014.


 

Reacties(1)
09 januari 2018
Daniel Korytowski - vapecityAVAcolombia@gmail.com
The most Useful information about Cheap Nixon Watches http://www.yesnixon.com/ Cheap Nixon Watches http://www.allwatchbands.net/cheap-nixon-watches/
 
Laat een reactie achter
Naam
E-mailadres
Reactie
Plaats reactie
Zoeken:
Archief: